![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
От посочените продукти замесете меко тесто. Разделете го на две, като едната част трябва да е малко по-голяма. Разточете ги на по-дебели кори и ги оставете леко да се изсушат върху домакинска кърпа. Намажете форма за пай с мазнина, сложете вътре по-голямата кора и я притиснете добре по дъното и стените, като оставите около 2 см. да висят извън формата. Напръскайте кората с мазнина и отгоре изсипете плънката (смесената със захар, канела и орехи тиква). Отгоре покрийте с втората кора, прегънете висящите краища на долната кора и ги запечатайте добре с горната. Може да оформите с прищипване красив борд на пая. Направете с остър нож няколко разреза върху горната кора, за да излиза парата при печене. Намажете с мазнина и изпечете пая в предварително загрята умерена фурна. Щом се зачерви добре, извадете и оставете да се охлади, след което поръсете със захарта.