Тиквички-чудесия, панирани в бира - вътре сочни, а отвън - хрупкавки! Ядеш и няма спиране:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тиквички-чудесия, панирани в бира - вътре сочни, а отвън - хрупкавки! Ядеш и няма спиране:
Тиквички-чудесия, панирани в бира - вътре сочни, а отвън - хрупкавки! Ядеш и няма спиране:
25165
Източник: gotvach.bg
Тиквички-чудесия, панирани в бира - вътре сочни, а отвън - хрупкавки! Ядеш и няма спиране:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази рецепта за пържени тиквички е от типа лесно, бързо, вкусно! Бирената панировка е особено пухкава, а тиквичките вътре остават вкусни и сочни. Най се услаждат тези тиквички в бирена панировка с чаша добре изстудена биричка и много чеснов сос.

Ето рецептата за панирани тиквички в бира :

Тиквички в бирена панировка

Продукти за 1 доза:

100 мл бира

4 с.л. брашно

тиквички - 1 средно голяма

Приготвяне:

Измийте добре тиквичката, ако е млада, може да не я белите. Нарежете на ивици по дължина, посолете и отцедете за 15-тина минути.

Междувременно пригответе кашичка от бирата и брашното.

бирена панировка

Загрейте достатъчно олио в тигана, потопете резените тиквичка в панировката и ги пускайте в сгорещеното олио.

Пържете от двете страни до зачервяване.

панирани тиквички

Отцедете изпържените тиквички върху хартия за печене и поднесете с чеснов сос.

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft