Това беше първото нещо, което се престраших да направя в кухнята, защото е фасулска работа, а вкуса му държи дълго

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Това беше първото нещо, което се престраших да направя в кухнята, защото е фасулска работа, а вкуса му държи дълго
Това беше първото нещо, което се престраших да направя в кухнята, защото е фасулска работа, а...
12828
Това беше първото нещо, което се престраших да направя в кухнята, защото е фасулска работа, а вкуса му държи дълго
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Нужни продукти:


450 гр.бутер тесто
100 гр.кашкавал
100 гр.шунка
200 гр.сметана квасена

Начин на приготвяне

 

Настържете кашкавала на ситното ренде. Шунката нарежете на малки кубчета. 

Разстелете бутер тестото.

Намажете половината с крема сирене. Разпръснете по-голямата част от кашкавала и шунката върху крема сиренето. После сгънете на две.

Върху новополучения правоъгълник отново намажете крема сирене на половината. Разпределете останалите кашкавал и шунка върху крема сиренето и сгънете отново.

Нарежете на парчета по широчината на правоъгълника. Всяко от тях леко усучете и подреждайте върху хартия за печене. 

Печете на 180 С около 25 минути. 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft