Това е моят специалитет, никак сложен, времето за приготвяне е сведено до минимум, а всички го обожават (видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Това е моят специалитет, никак сложен, времето за приготвяне е сведено до минимум, а всички го обожават (видео)
Това е моят специалитет, никак сложен, времето за приготвяне е сведено до минимум, а всички го...
228471
Това е моят специалитет, никак сложен, времето за приготвяне е сведено до минимум, а всички го обожават (видео)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Рецептата не е никак сложна, времето за приготвянето й е сведено до минимум, което винаги се оценява. Съветваме ви да приготвите няколко от тези рула: стават много вкусни!

Пилето е любимият продукт вкъщи и сега ще ви представя любимата ми рецепта

 

Пилешко руло с яйца

Необходими съставки за 1 руло:

1 пилешки гърди (2 половини)

4 резена бекон

2 филийки варена шунка

2 филийки сирене (кашкавал)

2 твърдо сварени яйца

1 глава лук

растителна мазнина

200 мл сухо бяло вино

сол на вкус

подправки на вкус (розмарин, червен пипер)

 

Приготвяне:

Пилешките гърди се разстилат върху плоска повърхност и се покриват с фолио и леко се начукват.

Добавете сол, черен пипер и от любимите си подправки.

Подредете отгоре парченца бекон: те ще придадат сочност на филето. Положете върху бекона филийки сирене и шунка.

Поставете в центъра твърдо сварените яйца и завийте всичко на руло, държейки края, защото яйцата могат лесно да се изплъзнат. Увийте рулото с канап или готварски конец.

Лукът нарежете на полумесеци и го наредете в намазана с олио тавичка. Върху него поставете месото и налейте виното. Печете в продължение на 40 минути на 190 градуса, като периодично обливате месото с образувалия се сос.

Готовото руло се нарязва на малки парчета и предварително се полива със сос. Можете да използвате още заквасена сметана, чесън, всякакво сирене и варени яйца с горчица или сладко-кисел доматен сос … Между другото, няколко различни соса, сервирани едновременно с месото в малки купички, ще задоволят вкусовете на всички присъстващи на масата.

Вижте видео, в което се показва как точно да приготвите този деликатес!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft