Това е моята гордост, достойна за корица на кулинарно списание, но сложа ли го на масата изчезва за секунди

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Това е моята гордост, достойна за корица на кулинарно списание, но сложа ли го на масата изчезва за секунди
Това е моята гордост, достойна за корица на кулинарно списание, но сложа ли го на масата изчезва...
999856
Това е моята гордост, достойна за корица на кулинарно списание, но сложа ли го на масата изчезва за секунди
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес ще ви представя рецепта за кекс, който просто се топи в устата и искате да го изядете за секунди

 

Съставки:

Желатин – 25 рама;

Извара – 500 грама;

Консерва кондензирано мляко;

Консервирани праскови или друг плод, който обичате

 

Приготвяне:

Кипнете една чаша вода и оставете да се охлади. Когато водата в чашата вече е изстинала сипете желатина.

Изсипете в малка тенджера и сложете на слаб огън, докато желатинът се разтвори напълно. Свалете от огъня и оставете да се охлади. Изварата е добре да я минете през блендер, за да се получи еднородна смес. След това смесете изварата с кондензираното мляко и разбъркайте добре.

Нарежете прасковите (или плода на който сте се спряли) на ситно и ги добавете към изварата.

Едва в края изсипете желатина в сместа. Разбъркайте леко. Всичко това се поставя в силиконова форма. Сложете в хладилника за една нощ.

Вашият кекс без печене е готов! 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft