Това е специалитетът на баба, винаги го прави, когато й ходим на гости, а аз я карам да прави по...
10 Юли 2017
86295
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти
250 г. ориз
2 тиквички
1/2 връзка копър или магданоз
20 мл.
олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
Тиквичките се обелват и се нарязват на кубчета. Заедно с нарязаните копър и пресен лук се задушават в олиото. Щом омекнат, се добавят оризът, солта и черният пипер. Ястието се залива със 750 мл. вода и се пече във фурна, предварително загрята на 200 градуса, докато течността се изпари.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари