Това е специалитетът на баба, винаги го прави, когато й ходим на гости, а аз я карам да прави по...
10 Юли 2017
86320
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти
250 г. ориз
2 тиквички
1/2 връзка копър или магданоз
20 мл.
олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
Тиквичките се обелват и се нарязват на кубчета. Заедно с нарязаните копър и пресен лук се задушават в олиото. Щом омекнат, се добавят оризът, солта и черният пипер. Ястието се залива със 750 мл. вода и се пече във фурна, предварително загрята на 200 градуса, докато течността се изпари.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари