Това е топ рецептата ми за лятото, след работа тичам към нас само като се сетя за нея, а мъжа ми я обожава просто

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Това е топ рецептата ми за лятото, след работа тичам към нас само като се сетя за нея, а мъжа ми я обожава просто
Това е топ рецептата ми за лятото, след работа тичам към нас само като се сетя за нея, а мъжа ми...
185206
Това е топ рецептата ми за лятото, след работа тичам към нас само като се сетя за нея, а мъжа ми я обожава просто
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Патладжан с яйца и сирене на фурна

Необходими продукти

патладжан - 3-4 бр.
краве сирене - 200 г
кашкавал - 150 г
яйца - 3 бр.
галета - 1 с.л.
доматено пюре - 200 мл
чесън - 1 бр.
чер пипер - 1 к.л.
магданоз - 3-4 стръка
олио - 3-4 с.л.
сол - на вкус

 

Начин на приготвяне

Нарязваме патладжана на колелца, посоляваме го и го оставяме да се отцеди. След като се е отцедил го запържваме за кратко време.

В отделен съд натрошаваме сиренето и го смесваме с яйцата и галетата.

В малка правоъгълна тавичка редим ред патладжан, ред сирене и завъшваме с патладжан. Отгоре заливаме с доматен сос, запържен 10 минути в малко олио с чесън и сол. Поръсваме с черен пипер, добавяме нарязания на ситно магданоз. Завършваме с настърган кашкавал. Слагаме ястието в предварително загрята на 180 градуса фурна и печем около 15-20 минути.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft