Това лакомство се приготвя без печене и ще изстреля всеки един ваш гост на седмото небе от кеф и наслада

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Това лакомство се приготвя без печене и ще изстреля всеки един ваш гост на седмото небе от кеф и наслада
Това лакомство се приготвя без печене и ще изстреля всеки един ваш гост на седмото небе от кеф и...
1406296
Това лакомство се приготвя без печене и ще изстреля всеки един ваш гост на седмото небе от кеф и наслада
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Невероятно вкусната крем торта „Нежност” се приготвя за минути и е сладко изкушение.

Необходими продукти:
. 200 грама бишкоти (бисквити)
.

3 яйца
. 250 мл подсладено кондензирано мляко
. 400 мл мляко (около две чаши)
. 1/2 чаена лъжичка ванилова захар
. 200 грама масло

За глазурата на тортата:
. 4 супени лъжици захар
. 4 супени лъжици какао
. 12 супени лъжици мляко
.

Приготвянето на тортата без печене с шоколадова глазура е необходимо да започне с разбиване на яйцата. Разбийте ги в подходящ съд с вилица или с помощта на тел за разбиване, докато се получи еднородна маса.


Вземете млякото, изсипете го в съда с разбитите яйца. Добавете кондензираното мляко и ваниловата захар. Разбъркайте всички съставки, докато се получи еднакъв цвят.

Включете котлона на малка степен, поставете съда с разбитата смес и докато разбърквате непрекъснато, оставете да заври. Гответе за около 2 минути и отстранете крема от огъня: той трябва да се сгъсти леко. След това го оставете настрана.

Докато кремът изстива, да разгледаме приготвянето стъпка по стъпка на шоколадовата глазура за тортата без печене. В метален съд сипете захарта, добавете какаото и разбъркайте внимателно с лъжица или бъркалка.

Когато сместа стане еднородна, изсипете млякото. Разбъркайте добре всички съставки, за да избегнете образуването на бучки.
Включете котлона на слаб огън и при непрекъснато разбъркване, варете до получаване на еднородна консистенция. Премахнете от котлона и оставете настрана.

Маслото нарежете на малки кубчета и изсипете в подходяща купа (то трябва да е със стайна температура). Вземете миксера и внимателно го разбийте. След това, кремът с кондензирано мляко, който сте оставили да се охлажда изсипете в разбитото масло. Разбийте с миксер до получаване на еднородна консистенция.

Всички компоненти на тортата с шоколадова глазура без печене са готови. Сега е необходимо да ги съберете.
За удобство, вземете тава за печене, покрита с пергамент. Вземете бишкотите (бисквитките) и положете първия слой на вкусната торта “Нежност”. Намажете равен слой крем, а след това поставете втори слой бишкоти и отново намажете с крема: редувайте слоевете докато свършат бишкотите. След това залейте отгоре тортата с шоколадовата глазура.

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft