Лекарите казаха на Дани Макдоналд, който живее в Ирландия, че има рак на стомаха и вероятно няма да живее повече от 3 месеца...
Той решава да пренебрегне съветите им и отказва химиотерапия, като започна да спасява живота си с естествени лекарства.
Четири години по-късно Дани се чувства страхотно, благодарение на факта, че включва тази лечебна напитка в диетата си всеки ден!
Грижете се за себе си, използвайте природни средства!
ДА СИ ЗДРАВ Е ЛЕСНО - ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА ИСКАШ!
Дани беше информиран за състоянието си по време на обостряне на язва, след като беше откаран в болницата, където лекарите се бориха да спрат кървенето и по този начин откриха, че Дани всъщност има тежка форма на терминален рак и че ракът е метастазирал по цялото тяло .
Те го предупреждават, че единственият начин да се спаси от рака е да започне спешно лечение с химиотерапия и лъчетерапия.
За разлика от повечето хора, Дани реши да проучи други терапии. По-късно той казал на лекарите си, че се е решил на домашно лечение, включващо покълнала пшеница и сок от стъблата на това растение.
Как излекува рака си?
„Спрях хапчетата и от този ден нататък не съм приемал никакви хапчета. В рамките на един месец болката изчезна и знаех, че съм на път да се възстановя. Лечението с пшеница ми подейства. Взех правилното решение да не се лекувам с химиотерапия и лъчетерапия.“ Дани каза.
Започнах с 28 мл пшеничен сок на ден. Дани успешно победи рака и неговият случай е живо доказателство за регенеративната сила на младата житна трева.
Това е младо зелено жито, отрязах го на височина 15-20 см, за да използвам оптимално лечебните му вещества.
Когато се отглежда при добри условия, младата пшеница съдържа 82 до 92 от минералите, намиращи се в земята, и се смята, че една чаена лъжичка млада пшеница на прах (3 грама) съдържа същото количество като 450 грама органични плодове и зеленчуци.
Лечението започва с 3 грама млада пшеница на прах на ден, след което постепенно се увеличава дозата до 6 грама на ден.
Когато житото се прибере, то трябва да се изсуши и накрая да се смели на прах. Трябва да се разтвори в топла вода и да се консумира. Водата не трябва да е гореща, защото ако е гореща, някои от хранителните вещества могат да бъдат унищожени.
Можете също така да използвате пресен сок от зеленина от млада пшеница.
Съвременните изследвания показват, че сокът от пшенична трева е просто уникален естествен източник на здраве.
Съдържа протеини, въглехидрати, фосфор, калий, магнезий, калций, желязо, ванадий и др., плюс всички известни витамини, и то в големи количества.
Например има седем пъти повече витамин С от портокалите, пет пъти повече желязо от спанака, десет пъти повече калций и протеини от млякото. Освен това сокът от кълнове е богат на ензими, аминокиселини и има пълен набор от протеини. Но не само това е важно.
Сокът от пшенична трева съдържа такова наистина безценно вещество като хлорофил .