Този трик ми го каза главен шеф на известен ресторант, приготвите ли така картофите няма да пипнете месото (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Този трик ми го каза главен шеф на известен ресторант, приготвите ли така картофите няма да пипнете месото (снимки)
Този трик ми го каза главен шеф на известен ресторант, приготвите ли така картофите няма да...
52437
Този трик ми го каза главен шеф на известен ресторант, приготвите ли така картофите няма да пипнете месото (снимки)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
  • 1 кг картофи
  • 100 ml слънчогледово масло
  • 1/2 ч. л. сол

 

  1. Обелете картофите и добре ги измийте 
    замразени картофи
  2.  Поставете картофите в съд с вода и ги сварете.
След това вземете картофите и ги оставете да се охладят.
замразени картофи
  • С ръба на ножа направете малка решетка на всеки картоф
    замразени картофи
  • Готовите картофи се покриват с фолио или се обвиват в торбичка. След това ги поставете във фризера за 1 час.
    замразени картофи
  • След час вземете картофите от фризера и ги поставете в тавичка. Добавете слънчогледово олио и внимателно оваляйте
    замразени картофи
  • Загрейте фурната до 180 градуса и печете картофите 30-40 минути, докато станат златисто кафяво. В процеса на готвене завъртете картофите от другата страна.
    замразени картофи
  • След готвенето веднага трябва да извадите картофите от олиото. 
    Редактор: За Жената
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft