В апетитния самоучител, готвачът Майкъл Смит подготвя тарт с картофи и кашкавал, увити в бекон "Това е вид ястие, което на пръв поглед изглежда доста сложно", казва той. "Но това е също вид ястие, което ще ви впечатли в собствената ви кухня."
По-просто казано, тартът се получава, като вземете дълбок тиган с метална дръжка, или друг подходящ съд, поставите готварска хартия на дъното му, което сте намазали с мазнина, и го наредите с бекон по указания начин, а след това добавите слоеве от картофи и кашкавал(оригиналната рецепта е със зрял чедър, но с него тартът ще ви излезе златен, въпреки това, ако държите на точността, това е рцаптата) и малко черен пипер, а накрая завивате с бекон картофите, като всеки следващ пласт го правите по-малък от предишния.
След като тартът е готов и почива на тезгяха, готвачът Майкъл отрязва парче. Доволен, той казва: "Не се случва често, да приготвяте съвършенство в кухнята, но това е точно такова!"
Ще се опитате ли тази рецепта? Споделете в коментарите.
Моля, СПОДЕЛЕТЕ това брилянтно творение с приятелите си във Facebook!