Толкова много го обичам, а не знаех как се прави до днес, а то било фасулска работа стига да знаете най- важното!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Толкова много го обичам, а не знаех как се прави до днес, а то било фасулска работа стига да знаете най- важното!
Толкова много го обичам, а не знаех как се прави до днес, а то било фасулска работа стига да...
62924
Толкова много го обичам, а не знаех как се прави до днес, а то било фасулска работа стига да знаете най- важното!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Карамелизираният лук е чудесна добавка към доста ястия, която притежава наситен и богат вкус. За приготвянето на зеленчука обаче е нужно време, за да може захарите в него да се карамелизират и той бавно да покафенее.

Вижте един лесен трик, който ще ви помогне да приготвите вкусната гарнитура за не повече от 10 минути.

За целта добавете щипка сода за хляб (не повече от 1/8 чаена лъжичка на 2 чаши нарязан лук). Този натурален продукт действа като катализатор на процеса, тъй като способства за увеличаването на pH на лука и съответно ускорява карамелизирането.
 

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft