Толкова нежен, че като го опитах за първи път, сякаш се издигнах над земята!
26 Октомври 2016
150855
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Е, класика! Ябълки с извара - това е не само вкусно, но и много полезно!
Вкусът не може да се сравни с нищо, просто трябва да се опита!
Съставки:
извара - 250 грама;
яйца - 2 броя;
захар - 3 супени лъжици;
сол - щипка;
заквасена сметана - 0,5 чаши;
брашно - 3 супени лъжици.
Пълнеж:
ябълки - 2 броя;
масло - 2 супени лъжици;
захар - 1 супена лъжица.
Приготвяне:
- Ябълките се почистват и нарязват на филийки.
- Вземете дълбок съд, в който можете да печете. Сложете на огъня, добавете маслото и запържете ябълките в него, поръсени със захар. До 4 минути от всяка страна.
- Прибавете изварата към тестото, добавете захарта и яйцата, добавете сметаната и брашното, разбъркайте добре. Бакпулвер за тази рецепта не е необходим!
- Сложете тестото върху ябълките за една минута и задръжте на огъня.
- След това поставете пая в предварително загрята на 200 ° С фурна и печете до готовност.
- Сервирайте, когато изстине. И бъдете подготвени за факта, че утре няма да ви остане и една хапка! Наистина е много вкусно!
Бон апети!
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари