Топ рецептата на Виктор Ангелов за шоколадово суфле

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Топ рецептата на Виктор Ангелов за шоколадово суфле
Топ рецептата на Виктор Ангелов за шоколадово суфле
18074
Топ рецептата на Виктор Ангелов за шоколадово суфле
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Виктор Ангелов смело би могъл да се назове "лошото ченге" в родния вариант на световноизвестното шоу за професионални готвачи „Hell’s Kitchen”.

Той разкри рецептата си за шоколадово суфле със сабайон.

Нужните продукти:

200 гр. краве масло

200 гр.

шоколад

160 гр. захар

5 яйца

4 жълтъка (около 80 гр.)

90 гр. брашно

Начин на приготвяне:

Разтопяваме шоколада и кравето масло на водна баня. Междувременно разбиваме захарта и яйцата в миксера до получаване на мека пяна. Добавяме жълтъците към сместа от шоколад и масло. След което обединяваме сместа от шоколад , масло и жълтъци със разбитите яйца и захар. Накрая добавяме пресятото брашно и бъркаме, докато се усвои.

В предварително намазани с краве масло формички за печене и покрити с какао на прах, разливаме готовата смес. Замразяваме. При поръчка изваждаме и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса между 6 и 10 минути (до готовност)

За сабайон:

Нужни са ви:

2 яйца

30 гр. захар

90 гр. бяло вино

портокалова кора

щипка кардамон

В купа на водна баня слагаме яйцата, захарта и виното. Разбъркваме енергично, добавяме портокалова кора и кардамон за аромат. Използва се на момента!

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft