За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!
Топено сиренце с екстри в гърненце от хляб - страшна вкусотия-чудесия!
14 Юни 2016
47006
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В малко мазнина се запържва ситно нарязаният лук с малко сол. Прибавят се нарязаните пушени месца. Всичко хубаво се запържва, след което се подправя с черен пипер и риган. След това се добавя нарязаното на кубчета сирене. Пържат се, докато се разтопи сиренето. Дръпва се от огъня и се добавят сметаните.
Сместа хубаво се разбърква и се изсипва в предварително добре издълбаното кръгло хляб. Хлебчето се поставя в леко намазнена тава. Горната част остава като капак, а средата се накъсва на залчета, които по-късно ще ни послужат да си топваме от това неустоимо вкусно мезенце.
Отгоре се нанася настърганият кашкавал. Поставя се във фурната и се запича на 200 градуса, докато се разтопи кашкавалът. Сервира се в чиния и се поднася топло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари