Топли брускети с праз и сирене
5 Март 2012
6522
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Празът се измива добре и се нарязва бялата му част на колелца. Запържва се в маслото, като се прибавя солта и черният пипер. На много слаб огън се готви около 25 минути, като съдът се покрива с капак. През това време хлябът се нарязва и поръсва с малко зехтин, леко се препичаме във фурна. Когато лукът е готов, малка част от него се разпределя върху всяко парче хляб, отгоре се слага натрошено сирене. Леко се затопля отново, докато сиренето се размекне.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари