Топли са хрупкави и хубави и се изяждат за 2 минути, но като изстинат с мъжа ми ги хапваме като...
25 Януари 2017
23018
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
500 грама катък или цедено кисело мляко
1 пресована скилидка чесън
100 грама галета
сол и черен пипер на вкус
1 чаена чаша брашно
олио за пържене
3 яйца
Начин на приготвяне:
Смесете катъка с пресования чесън, подправете със сол, черен пипер и разбъркайте. С влажни ръце оформете топчета и охладете в камера за 30 минути.
След това ги набрашнете, потопете в разбитите яйца, повторете още веднъж реда и оваляйте в галетата.
Изпържете в силно сгорещено олио и прецедете.
Поднесете панирания катък и му се насладете.
Добър апетит!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари