Топли са хрупкави и хубави и се изяждат за 2 минути, но като изстинат с мъжа ми ги хапваме като мезе за бира и червено винце

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Топли са хрупкави и хубави и се изяждат за 2 минути, но като изстинат с мъжа ми ги хапваме като мезе за бира и червено винце
Топли са хрупкави и хубави и се изяждат за 2 минути, но като изстинат с мъжа ми ги хапваме като...
23018
Топли са хрупкави и хубави и се изяждат за 2 минути, но като изстинат с мъжа ми ги хапваме като мезе за бира и червено винце
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

500 грама катък или цедено кисело мляко
1 пресована скилидка чесън
100 грама галета
сол и черен пипер на вкус
1 чаена чаша брашно
олио за пържене
3 яйца

Начин на приготвяне:
 
Смесете катъка с пресования чесън, подправете със сол, черен пипер и разбъркайте. С влажни ръце оформете топчета и охладете в камера за 30 минути.

След това ги набрашнете, потопете в разбитите яйца, повторете още веднъж реда и оваляйте в галетата.

Изпържете в силно сгорещено олио и прецедете.

Поднесете панирания катък и му се насладете.

Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft