Топчици с ориз
11 Април 2014
19829
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете ориза в солена вода и го отцедете.
Настържете кашкавала, а бекона нарежете на кубчета.
В малка купа смесете маргарина и яйцата. В друг съд смесете галетата и сметаната.
В голяма купа сложете ориза, добавете сместа от яйца и маргарин, сместа със сметана и галета, кашкавала и хубаво разбъркайте.
От готовата оризова смес оформете топки и ги изпържете в горещо олио равномерно от всички страни - до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари