Маслото извадете от хладилника да омекне. Сварете двата пудинга според инструкциите на опаковката. Оставете ги да изстинат и от време на време ги разбърквайте, за да не се образува коричка на повърхността. След като изстинат, във всеки добавите по 125 гр меко масло. Трябва добре да разбъркате двата крема. В хладкото мляко разтворете едно пакетче ванилия. Вътре потапяйте бисквитите, но не ги дръжте дълго, след което ги подредете 4 × 4 в подходяща чиния. Първо намажете с шоколадов крем, след това отново поставете ред бисквити (този път 3 × 4). Следва пласт от крема ванилия, част от нарязаните банани, крем ванилия и бисквити (2 × 4). След това крем от шоколад, банани, крем от шоколад и бисквити (1 × 4). Цялата торта намажете с останалата част от крема. Поставете в хладилник, за да се стегне. След два часа разбийте сметаната и с нея доукрасете тортата.
Торта Бял остров
23 Юли 2014
16971
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари