Сложете 300 милилитра вода да заври заедно 3 супени лъжици олио. Когато кипне, дръпнете от котлона и веднага залейте с течността брашното, предварително пресято в дълбока купа. Замесете тесто, като първо използвате лъжица, а след това продължите с ръце (внимавайте да не се изгорите).
Докато тестото се охлади, направете плънката. Смесете яйцата, горчицата и сметаната, сложете сол и подправки на вкус, добавете настъргания кашкавал и разбъркайте всичко добре.
Разделете тестото на 10 - 12 топки и разточете всяка на много тънка кора. Изпечете ги в тиган с малко мазнина за кратко, буквално по 15 секунди от всяка страна, докато се образуват мехурчета и тестото побелее.
Застелете тава с хартия за печене и сглобете "тортата": блат, плънка, нарязана шунка, блат, плънка, шунка и така до изчерпване на продуктите.
Завършете тортата с шунка, може да поръсите със сусам, ако желаете. Изпечете в загрята до 160 градуса фурна в продължение на 20 - 25 минути до образуването на златиста коричка.