400 гр. бишкоти
300 гр. смлени бисквити
350 мл сок от портокали
3 пакетчета пудинг ванилия
6 с.л. захар
750 мл прясно мляко
2 опаковки маргарин
500 гр. пудра захар
20 шоколадови бананчета или други подобни бисквити, покрити с шоколад
5 банана
300 гр. сметана
500 мл прясно мляко или вода за сметаната
около 300 мл прясно мляко за потапяне на бишкотите
Първи слой:
Бишкотите се потапят в портокаловия сок (Фантата) и се редят в подходяща тава.
Втори слой:
Всички смлени чаени бисквити (може и обикновени бисквити) се заливат с портокаловия сок и се разбърква добре, за да се получи еднородна смес. Отделно единият маргарин се разбива с 250 гр. пудра захар, а след това се смесва със смлените бисквити. Получената смес се нанася върху бишкотите.
Трети слой:
Шоколадовите бананчета се разрязват по дължина и се нареждат върху слоя от смлени бисквити.
Четвърти слой:
Трите пудинга се варят в 750 мл прясно мляко с 6 лъжици захар. Отделно вторият маргарин се разбива с 250 гр. пудра захар и след това се смесва внимателно с вече охладения пудинг. Кремът се разделя на две части и едната част се нанася върху шоколадовите бананчета.
Пети слой:
Реди се още един слой бишкоти, накиснати в мляко, върху слоя от пудинг.
Шести слой:
Върху бишкотите се намазва останалата част от пудинга.
Седми слой:
Пресните банани се нарязват на кръгове и се нареждат върху пудинг.
Осми слой:
Сметаната се разбива с мляко или вода и с нея се маже цялата торта. Доукрасява се по желание.