Брашното се пресява.
В него се прибавят маргаринът, захарта, сметаната, солта, содата и всичко се разбърква. Замесва се тесто (на ръка).
След това тестото се прекарва през месомелачка.
Слага се върху лист хартия за печене и се пече на 180 ° C до златисто кафяво.
Докато тестото се пече, пригответе крема: в купа сложете маслото, отворете кондензираното мляко (предварително го сварете в тенджера с вода за 1,5 часа).
Разбийте маслото с млякото, докато сместа стане гладка.
Готовото изпечено тесто счукайте в купа, така че да има и едри парчета, и трохи.
Изсипете в трохите крема.
Объркайте всичко много добре.
Вземете голяма плоска чиния и обърнете върху нея купата със сместа, след което загладете купчината.
Пъхнете тортата в хладилника за поне 3 часа, за да се слеят вкусовете. Най-добре я оставете вътре за цяла нощ.