Да, да. Добре четете. Научете как да направите хляб пълнен с фантастичното смес от сирене, салам и гъби.
За хляб: 1 кг брашно, 4мл вода, 1 супена лъжица захар, 1 прясна мая, сол
За плънката: 150г масло, 200 g, шунка, 300г кашкавал, 150г сирене, 6 кисели краставички, 4 яйца, 150г мариновани гъби, 1 бабура, подправки
За украса: 100г шунка, 100г пушена кашкавал
Хляб: В купа разбъркайте маята, водата, захарта и солта. Постепенно добавяйте брашно, докато бъркате, докато не се получи гъвкаво тесто.
Приготвеното тесто се покрива с памучна кърпа и оставете на топло да втаса.
Като втаса тестото слагате в тавичка, която по-рано сте намазали с олио и поръсили с брашно по дъното, оставете още малко да бухне и така поставете в предварително загрята фурна и печете, докато не хване златист загар.
Плънка: Шунката, краставичка и чушката нарежете на кубчета, яйцата сварете и нарежете на кубчета, а киселите краставички на кръгчета .
От изпечения и охладен хляб изрежете горната част, а след това издълбайте на средата да остане 1 сантиметър хляб. С плънката напълнете вътрешността на хляба и го поставете в хладилник. На охладеният хляб рендосайте кашкавал и декорирайте с парчета шунка.
Добър апетит!