Забележка: съставките измервайте с една и съща чаша.
Необходими съставки за тестото:
- 3 чаши ситно нарязани вафли
- Половин чаша разтопено масло
Необходими съставки за плънката:
- Половин килограм безсолно сирене
- Мляко
- 3 яйца
- 3 супени лъжици портокалов сок
- Половин чаша захар
- Един бял шоколад
- 5 супени лъжици нутела
Приготвяне:
Ситно нарежете вафлите и ги смесете с разтопено масло. С тази смес се намазва основата на тавата и я поставяте от всички страни.
Сиренето хубаво пасирайте с млякото, докато не получите хубава кремообразна смес. Добавете яйцата, сок от портокал и захарта. Една чаша от тази смес се маже от едната страна. Оставете малко от плънката, в която ще поставите нутелата. В другата част на плънката поставете белия шоколад. Намажете кората с бял пълнеж, така че отгоре поставете плънката с бял шоколад. Най- отгоре поставете плънката смесена с нутела. Отгоре поставете смлените лешници.