400 гр. целувки
250 гр. масло
1 и 1/2 ч.ч. пудра захар
3 яйца
500 гр. подсладена бита сметана
2 с.л. какао
1 млечен шоколад
200-300 гр. пресни ягоди (малини или друг червен плод)
Разбиваме маслото и пудрата захар на пяна, прибавяме жълтъците и продължаваме да бием. Сваряваме какаото с 1 и 1/2 кафени чашки вода. Оставяме го да ври, докато се редуцира до 3/4 кафена чашка. Капка по капка прибавяме от какаовата смес към крема. В тортена чиния подреждаме 1/2 от целувките, като попълваме празнините с натрошени целувки. Разстиламе дебел слой крем, отгоре слагаме част от нарязаните ягоди и подреждаме останалите целувки. Разбиваме сметаната и с нея намазваме тортата отстрани и отгоре. Поръсваме с настърган шоколад и доукрасяваме с останалите ягоди.