Торта Черната перла - 100% шоколадова, без грам брашно и нишесте!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Торта Черната перла - 100% шоколадова, без грам брашно и нишесте!
Торта Черната перла - 100% шоколадова, без грам брашно и нишесте!
7172
Торта Черната перла - 100% шоколадова, без грам брашно и нишесте!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако си мислите, че не може да се приготви торта без брашно , то днес ще ви опровергаем по най-вкусния възможен начин! Открихме за вас рецептата за мега вкусна шоколадова торта , в която действително няма грам брашно. Съдържа само 4 съставки, но става сочна, нежна и невероятно вкусна.

Ето как да си направите Шоколадов Гараш без брашно:

Върховно шоколадова торта без грам брашно

Продукти:

250 гр. тъмен шоколад

115 гр. масло или маргарин (несолени)

100 гр. захар

5 яйца

шоколадов Гараш

Приготвяне:

Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте с хартия за печене кръгла тава.

Разтопете шоколада с маслото на водна баня, като разбърквате.

Оставете го да се разтопи добре, след което охладете.

Разделете белтъците и жълтъците, сложете жълтъците в шоколада и разбъркайте, за да хомогенизирате сместа.

Разбийте белтъците с щипка сол на твърда пяна. Постепенно добавете захар и бъркайте.

Първо сложете 1/4 от белтъците в шоколадовата смес, след което добавете цялата смес, бъркайки внимателно.

Изсипете сместа във формата и печете 20 минути на 180 градуса.

След това охладете поне 4 часа в хладилника.

Украсете по желание!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft