Тортелини с Горгонзола

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Тортелини с Горгонзола
Тортелини с Горгонзола
admin
Добавена от: admin
14742
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г готови тортелини, равиоли или спагети
200 г горгонзола или синьо сирене
200 мл сметана за готвене 20%
1 щипка настъргано индийско орехче
1 с. л. ситно нарязан магданоз
сол и бял пипер на вкус
 

Тортелините или спагетите се приготвят според инструкцията на опаковката. Отцеждат се, като се запазва 100 мл от водата, в която са се варили.
В сгорещената сметана се натрошава горгонзолата и се разбърква на тих огън, докато сиренето се стопи. Подправя се с бял пипер и индийско орехче.
Пастата се смесва със соса и магданоза. Ако е много гъст, се добавя малко вода от варенето на пастата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft