Сигурно когато и да отидете при баба ви посрещат с вкусни и кремообразна сладки, които буквално се топят в устата.
Затова ви предоставяме една супер лесна и бърза рецептата за торта, която се топи в устата и има невероятен вкус.
Съставки:
За блатовете
6 жълтъка
1 цяло яйце
8 супени лъжици захар
8 супени лъжици олио
8 супени лъжици студена вода
8 супени лъжици брашно
За крема
1 литър вода
4 пудинга по избор вкуса
17 супени лъжици захар
6 белтъци
Приготвяне:
Първите съставки се смесват и изпичате 2 тънки кори.
Кремът се приготвя като в 1 литър вода сварите 4-те пудинги с 5 супени лъжици захар.
Разбийте 6-те белтъци с 12 супени лъжици захар и част по част добавете в пудинга с постоянно разбъркване.
На едната кора намазвате получения крем, а другата поставяте върху крема.
Декорирайте със сметана, пудра захар или конфитюр по желание.