4 тортиля питки
1 зряло авокадо
400 гр. пуешко месо, печено на скара
8 листа маруля или китайско зеле
1 домат
2 стръка пресен лук
1/4 ч. л. портокалова кора
сол
пипер
зехтин
люта чушка (по желание)
В малка купа комбинирайте зехтина, лютата чушка и портокаловата кора. Оставете вкусовете да се смесят. Поставете тортиля питките на повърхност и поръсете със зехтинената смес равномерно, оставяйки 2 см. непокрито от всяка страна. Поставете по 2 листа маруля, пуешкото, авокадото, доматът и пресният лук, като запазвате непокритото място. Подправете със сол и пипер. Сгънете от две противоположни страти края на тортилята навътре. След това навийте на руло. Разрежете на две и опаковайте в кафява хартия или поднесете с прясна салата и сос по желание.