Тофу в сос от кайма
5 Юли 2012
4325
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 с. л. олио
1 опаковка соево сирене Тофу (твърдо – нарязано на кубчета)
500 гр. свинска кайма
1 с. л. царевично нишесте
1 с. л. студена вода
зелен лук за украса
магданоз за украса
2 ч. л. сусамено масло
За соса:
1 ч. ч. пилешки бульон
2 с. л. соев сос
1 ч. л. чесън
1 ч. л. джинджифил
1 с. л. сладък чили сос
Включете котлона на средна степен. Запържете каймата с 1 с. л. олио докато покафенее. Прибавете соевото сирене, сусаменото масло и всички продукти за соса без чилито. Оставете ги да врат 3 мин. Разтворете нишестето във водата и ги прибавете в тигана, за да сгъстите сместа. Украсете със зелен лук, магданоз и сладкия чили сос.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари