Сандвичът винаги помага дори и в ситуации, когато няма готварска печка или нещо бързо за хапване. Той може да бъде взет на походи и пикници, но истинската му стойност е, че е възможно най- бързата и лесна закуска в делничните дни
Изкупуването на масло за сандвичи е същото като закупуването на готови овесени ядки - толкова е лесно да се направи. Съхранява се дълго време и може да му придаде някакъв вкус. Редакцията ни днес ще ви сподели една много апетитна рецепта как да си направите маслото за хляб с най-простите продукти на нещо уникално на вкус
съставки
масло 200 g
копър 80 g
магданоз 80 g
чушки 150 g
Дижонска горчица 2 ч. Л.
сол на вкус
червен пипер на вкус
Зелен лук на вкус
Чесън на вкус
подготовка
Сложете маслото на топло място, за да омекне. Междувременно почистете чушките от семената и ги нарежете на малки кубчета. За красота ви препоръчваме да сложите чушки в различни цветове.
Магданоз, копър и лук се нарязват много фино и се смесват с омекотеното масло. Добавете черния пипер, сол, чушка, горчица и малко чесън, след като го прекарате през пресата.
Съхранявайте пикантното масло в буркан или под формата на колбас. За да направите това, трябва да го сложите в фолио, да го оформите и да го поставите във фризера. Ако го оставите малко преди употреба в хладилника, то абсорбира вкуса и аромата на съставките и става още по-вкусно. Насладете му се подобаващо!