Традиционна мароканска супа - Бисара
![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
18 Януари 2012
12236
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г суха бакла или грах
8 скилидки чесън
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. сол
За овкусяване:
зехтин
лют червен пипер
млян кимион
В 1.5 л вряща вода се слагат сухата бакла или грах, счуканите скилидки чесън, сладкия червен пипер, сол и се вари 30 минути в тенджера под налягане или в обикновена, до готовност. Готовата супа се пасира. Разсипва се в чинии, като всяка порция се овкусява с малко зехтин, щипка лют червен пипер и кимион.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари