Традиционната рецепта за кисело зеле без претакане

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Традиционната рецепта за кисело зеле без претакане
Традиционната рецепта за кисело зеле без претакане
32990
Традиционната рецепта за кисело зеле без претакане
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
  • зеле - 8 бр. средна големина
  • морска сол - 600 гр.
  • вода - 18 л.

 

  • В бидон от 30 литра се нареждат измитите и нарязани на четири зелки.Налива се водата до горе.
  • Поставя се върху горните зелки голяма плитка чиния наопаки и се изсипва солта отгоре.
Затваря се плътно с капака.
  • След 25 дни без преди това да сте отваряли капака, зелето вече е готово за консумация.
  • Редактор: Ясен Чаушев
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft