Традиционната рецепта за кисело зеле без претакане
17 Ноември 2019
32990
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
- зеле - 8 бр. средна големина
- морска сол - 600 гр.
- вода - 18 л.
- В бидон от 30 литра се нареждат измитите и нарязани на четири зелки.Налива се водата до горе.
- Поставя се върху горните зелки голяма плитка чиния наопаки и се изсипва солта отгоре.
Затваря се плътно с капака.
След 25 дни без преди това да сте отваряли капака, зелето вече е готово за консумация.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари