Три Лече - тройно млечна торта
2 Септември 2014
54212
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбиват се добре яйцата със захарта и се добавя брашното, лъжица по лъжица, докато сместа стане гладка и еднородна. Пече се в дълбока тава 20 × 30 см.
Отделно се смесват двата вида мляко и сметаната, оставят се на тих огън (без да завират), и когато Пандишпанът е изпечен и охладен, се залива със сместа. Тортата се оставя да престои няколко часа, докато хубаво попие млечната заливка.
Нарязва се на кубчета и се залива с карамел (готов карамел или с разтопена карамелизирана захар).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари