![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Разбийте белтъците със захарта на твърд сняг, добавете жълтъците един по един и продължете биенето, докато сместа се хомогенизира. Добавете брашното, смесено с бакпулвера, и объркайте внимателно с голяма лъжица или тел. Сместа се изсипва в намазана с масло и набрашнена тава. Блатът се слага да се пече в загрята на 200 градуса фурна първите 10 минути, след което температурата се намалява на 180 градуса и се пече още 20 минути.
Готовият блат се оставя да се охлади (но не прекалено много, трябва да бъде хладък). Междувременно се смесват всички видове мляко и сметана. Хладкият блат се обръща върху кърпа и в тавата се слага половината от млечната смес. Върху нея се слага блатът, както е обърнат, и се залива с останалата млечна смес. Тортата се оставя да попие добре заливката - около 2 часа. След това се нарязва на кубчета, покрива се с фолио и се слага в хладилник за няколко часа, докато добре се изстуди.
Преди поднасяне всяко парче торта се залива с карамел (готов).