Тъмен сос за свинско месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сосове
Тъмен сос за свинско месо
Тъмен сос за свинско месо
admin
Добавена от: admin
79680
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 с.л. (30 г) сос от печено месо
2 ч.ч. (400 мл) силен бульон или 1 ч.ч. (200 мл) основа за месен сос и 1 ч.ч. (200 мл) вода
1 с.л. (10 г) брашно
2 с.л. (20 г) мазнина
1 ч.л. (5 г) червен пипер
ким
сол
1 скилидка чесън
1 ч.л. (5 г) захар

Сосът от печено месо се разрежда с бульона или основата за сосове и горещата вода. Захарта се карамелизира и се залива с разредения сос. Приготвя се светла запръжка от мазнината и брашното, към което се прибавят червеният пипер, разреденият месен сос и стритите с малко сол чесън и ким. Сосът се вари на тих огън във водна баня около 15 минути. 

Поднася се към печено или пържено свинско месо, а също и към всякакъв друг вид червени меса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft