Тъмните петна на бананите - срещу смъртоносния рак!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Тъмните петна на бананите - срещу смъртоносния рак!
27657
Снимков материал: pixabay.com
Тъмните петна на бананите - срещу смъртоносния рак!

Напълно зрелите банани произвеждат вещество TNF, което има способността да се бори с анормални клетки. Не се изненадвайте, че скоро в магазините ще бъдат празни рафтовете където стоят бананите. Докато бананите отлежават, се създават тъмни петна по кожата. Нещо повече-колкото повече тъмни петна, толкова по-голям качеството за повишаване на имунитета.

Затова японците ядат банани с основателни причини. Според японското научни изследвания, бананът съдържа ТНФ, който има анти-канцерогенни свойства. Нивото на канцерогенния ефект съответства на нивото на зрялост на плода - колкото е по-зрял банана, толкова е по-добри са анти-канцерогенниите качества. В един експеримент с животни, които професор извършил в университета в Токио изследвал различната полза за здравето на различни плодове, използвайки банани, грозде, ябълки, дини, ананас, крушки и японски ябълки. Разкрито е, че бананът дава най-добри резултати. Увеличава броя на белите кръвни телца, подобрява имунитета и създава антиканцерогенно вещество ТНФ.

Препоръката е да се яде 1 до 2 банани на ден, за да се повиши имунитета срещу болести като настинка, грип ...

Според професора, жълтата кора на бананите с тъмни петна е 8 пъти по-ефективна в подобряване на свойствата на белите кръвни клетки от зелена кора.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft