Мойте Рецепти
Нарежете ситно лука, чесъна, магданоза и чушките. Нарежете морковите и тиквичките на парченца. Кипнете ориза и го оставете да ври 5 мин., А след това свалете от огъня и го поставете в по-дълбока купа. Вътре добавете каймата, Вегетата, яйцето, половината от магданоза и чесъна, сол и черен пипер на вкус, и хубаво омесете.
В отделна купа смесете брашното с крем супата на прах. Посолете и сложете черен пипер на вкус. В тази смес отъркаляйте предварително оформените кюфтета, така че хубаво да се полепи по тях.
.
В тенджера на огъня сложете вода и кубчето букьон, така че да се разтвори във водата.
В друг тиган с малко олио сложете лука, останалата половина от чесъна, лука, чушките, морковите и тиквичката да се задушат. Когато омекнат, добавете червения пипер, останалия магданоз, Вегета, сол, черен пипер и доматения сос. Накрая добавете и разтворения бульон.
Когато заври сместа, добавете вътре оваляните кюфтета и варете 30 минути.