Тюрлюгювеч с яйца
19 Октомври 2014
11398
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете лука, чушките и моркова, и ги запържете. Нарежете доматите на ситно и ги добавете към пържените зеленчуци. Картофите и патладжана нарежете на кръгове.
Добавете русенското варено (месото) задно със ситно нарязаните чесън и гъби. Подправете на вкус.
В намазнена тава първо наредете ред картофи и върху тях разпределете сместа с месото. Отгоре подредете ред от кръговете патладжан и пак картофи. Налейте малко вода и сложете ястието да се пече. Преди ястието да стане готово, смесете яйцата със сметаната и залейте тюрлюгювеча. Оставете го да се запече още малко, докато заливката се зачерви.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари