Тя взе един нож и един картоф, каква прелест спретна за минути, след като изгледате видеото и вие ще искате да пробвате веднага

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тя взе един нож и един картоф, каква прелест спретна за минути, след като изгледате видеото и вие ще искате да пробвате веднага
Тя взе един нож и един картоф, каква прелест спретна за минути, след като изгледате видеото и вие...
25627
Тя взе един нож и един картоф, каква прелест спретна за минути, след като изгледате видеото и вие ще искате да пробвате веднага
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тези вкусни картофи са истинско съкровище за всяка трапеза

 

Предлагаме ви рецептата за най-вкусните и оригинални картофи, които са посрещнати с радост на всяка трапеза. Стават така апетитни и вкусни, че нищо друго няма да погледнете на масата си, ако са пред вас.


Трябват ни кило и половина картофи, 300 грама бекон, три глави лук, олио, чубрица и сол на вкус.Неземно вкусни, страшно красиви и много лесни картофи за всяка трапеза

Първо трябва да си обелим картофите, а след това да ги разрежем на няколко места, но по ширина.

Важно е да спазите правилото ножът да не стига до самия край на картофите, за да останат хем разрязани, хем цялостни.

 

Добре е да се получат дълбоки цепнатини по картофите, в които ще поставяме останалите продукти. И така – щом вече сме ги нацепили, в пукнатините слагаме парчета от лука и бекона.

Един след друг напълваме всичките си картофи по посочения начин като ги редим в една тавичка за печене. Отгоре ги поливаме с олиото и ги поръсваме с чубрицата и солта. Ако искате, може да си сложите и други меродийки по избор.


Тези уникално вкусни картофки може да сервирате с гарнитура по желание. Страшно вървят с нещо по-свежо, но може и с различни сирена, пише топактуално.ком.Остава ни само да ги пъхнем да се запекат хубаво във фурната, която преди това сме пуснали да се загрява на не повече от 200 градуса.

Ако щете вярвайте, но такова чудо не сте яли. Не стига, че е страшно красиво и различно на вид, но е и рядко апетитно ястие. А как върви като мезе към добро питие и приятна компания, направо не ви е работа.

Пожелаваме ви да си ги хапнете с огромен кеф и до нови срещи с нашите и ваши вкусни рецепти!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft