Умирам за шоколадовото реване на леля, през ден съм ѝ на гости. Един ден ме научи и мен - брей, то било фасулска работа!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Умирам за шоколадовото реване на леля, през ден съм ѝ на гости. Един ден ме научи и мен - брей, то било фасулска работа!
Умирам за шоколадовото реване на леля, през ден съм ѝ на гости. Един ден ме научи и мен - брей,...
186642
Умирам за шоколадовото реване на леля, през ден съм ѝ на гости. Един ден ме научи и мен - брей, то било фасулска работа!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal


ПРОДУКТИ:
2 яйца
2 чаши (150 мл) захар
2 чаши (150 мл) олио
2 чаши (150 мл) прясно мляко
1 чаша (200 мл) грис
1 чаша (200 мл) брашно
по 1 бакпулвер и ванилия
100 гр. счукани орехи
100 гр.

стафиди

СИРОП:

2 чаши (200 мл) захар
1 чаша (200 мл) вода

ГЛАЗУРА:
100 гр. шоколад
3 супени лъжици масло
2 супени лъжици прясно мляко
за отгоре - нарязани орехи
 

ПРИГОТВЯНЕ:

Яйцата се разбиват със захарта. След това се добавят всички други съставки и бавно се разбърква на най-слабата скорост на миксера. Сместа се прехвърля в намазнена тавичка 20Х30 см и се пече на 180 градуса около 30 мин.
След това се приготвя сиропът. Сваряват се захарта и водата и с горещия сироп се залива охладения сладкиш. Накрая се приготвя глазурата и с нея се залива реването. Отгоре се поръсва със счукани орехи.
 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft