Универсална подправка за зимата-Много проста рецепта: за супа и различни ястия
21 Юли 2024
12241
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Подправка за супа за зимата. Много проста рецепта за много гъвкав дресинг.
Този дресинг е подходящ за приготвяне на следните ястия: супа, яхния, сос
СЪСТАВКИ:
Теглото на зеленчуците - в почистена форма
- Пресни домати - 0,5 кг;
- Пресни моркови - 0,5 кг;
- Лук - 0,5 кг;
- Зелените магданоз - куп;
- български пипер - 0,5 кг;
- Сол - 0,5 кг.
- Нарежете лука на малки кубчета.
- Настържете моркова на едро ренде.
- Отстранете кожата от доматите и нарежете на малки кубчета. За да направите това, направете кръстосан разрез върху домата и го потопете във вряща вода за няколко секунди. След това кожата се отстранява много лесно.
- Магданозът се нарязва на ситно.
- Нарежете чушката на малки кубчета.
- Смесете всички зеленчуци в дълбока купа заедно със солта. След това го оставете да престои 7 минути.
- Подгответе стъклени буркани, като ги стерилизирате. Потопете пластмасовите капаци във вряща вода за няколко секунди, преди да ги затворите.
- Насипете дресинга за супата в буркани и затворете с капачки.
- Преди да приготвите супата, не е необходимо да добавяте сол, тъй като тя се съдържа в дресинга.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари