Уникално - шоколадов сладкиш само с 2 продукта!
11 Февруари 2015
285271
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Загрейте фурната на 180 градуса и поставете хартия за печене във форма с размери 20 x 20 см. С миксер разбийте яйцата от 5 до 7 минути (в зависимост от миксера), или докато удвоят обема си. Сложете течния шоколад в съд, който може да се постави в микровълновата, и го сложете да се загрее за около 60 секунди. След като се загрее, разбъркайте добре и постепенно, докато все още бъркате, добавете яйцата. Изсипете сместа в подготвената тава и печете от 30 до 35 минути. За да проверите дали тестото е готово, набодете с клечка за зъби. Ако е изпечен сладкишът, тя ще остане чиста. Оставете да изстине напълно преди сервиране.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари