Основа:
250 гр. счукани какаови бисквити
250 мл сварено капучино с вкус на шоколад
Крем:
3 пудинга от ягода
500 мл прясно мляко
12 супени лъжици захар
1 ванилова захар
400 + 100 мл сметана
250 мл плодово кисело мляко с горски плодове
1 желатин
250 гр. масло или маргарин
1 чаша пудра захар
1. От смлените бисквити и капучиното направете тесто и го натъпкайте добре във форма за торта. Отгоре леко поръсете с мляко.
2. Разтворете пудинга в част от млякото, а останалото мляко поставете да заври със захарта. Махнете го от огъня, след което добавете разтворения пудинг, а след това поставете сместа отново на огъня и непрекъснато бъркайки сварете крема. Покрийте го с кърпа и оставете да се охлади напълно.
3. Разтворете желатина. Разбийте сметаната, добавете плодовото кисело мляко и хубаво разбъркайте. След това добавете и желатина, и отново разбъркайте..
4. Отделно настрана разбийте маслото/маргарина с 1 чаша пудра захар, след което добавете пудинга и заедно ги разбъркайте добре.
5. Смесете хубаво двата крема и изсипете върху основата във формата.
6. Отделно разбийте 100 мл сметана и покрийте с нея крема.
По желание отгоре поръсете с натрошени бисквити и какао.
Забележка: Може да добавите и други плодове на вкус. Също така може да използвате и някаква хранителна боя, за да изглежда по-интересно.