Мойте Рецепти
В дълбок съд се разбиват яйцата и захарта, след това се добавя брашното, смесено с бакпулвера. Сместа се поставя в тава, покрита с хартия за печене, и се пече на 200 градуса. Готовият блат се намазва с мармалад и увива на руло.
За крема:
В една част от млякото се разтваря пудингът, а в другата се прибавя захарта и се слага да заври. Щом кипне, вътре се добавя разтвореният пудинг и докато е още горещ, вътре се добавя шоколадът, а когато се охлади кремът, се смесва с маргарина.
От вафлените кори оставете две цели, а останалите нарежете на ивици. Върху цялата вафлена кора намажете от крема, после в средата й поставете рулото, а отстрани подредете ред бисквити, ред крем, след това - вафлени ленти, крем, бисквити и така до края на нивото на рулото.
Накрая трябва да остане ред от крема, а с останалия крем намажете рулото и отгоре поставете втората вафлена кора и притиснете с някаква тежест. Оставете в хладилник, за да се охлади добре. Охладения сладкиш разрежете през средата на рулото, а след това нарежете на филийки.