Филе Миньон със сос Балсамико

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Филе Миньон със сос Балсамико
Филе Миньон със сос Балсамико
admin
Добавена от: admin
15598
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 пържоли
1/2 ч. л. прясно смлян черен пипер
сол на вкус
1/4 чаша балсамов оцет
1/4 чаша сухо червено вино

Двете страни на пържолите се поръсват със сол и пипер.

Незалепващ тиган се загрява на средна температура. Пръжолите се поставят в тигана и се готвят по минута на страна. Температурата се намалява до ниска и се добавят балсамовия оцет и виното. Тиганът се покрива и се готви още 4 минути, като от време на време се поливат със соса пържолите при обръщането.

Готовите пържоли се поставят в отделни чинии за сервиране. Върху всяка се полива по една супена лъжица глазура и се сервират веднага. 

Поднасят се със задушени зеленчуци или прясна салата (според сезона)

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft