Френска кремсупа с карфиол
22 Декември 2011
12617
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г карфиол
2 картофа
1 глава лук
150 мл готварска сметана
2 щипки индийско орехче
Лукът се нарязва наедро, картофите – на кубчета, а карфиолът се накъсва на розички.
Зеленчуците се поставят в тенджера, заливат се с вряла вода и се посоляват. Варят се около 10 минути, след което се прехвърлят в куненски робот.
Добавят се сметаната и индийското орехче и се пасират.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари