Френска пица с праскови, босилек и сирене Бри
10 Юли 2012
12431
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурната предварително на 200 градуса.
Поставете хляба върху плоска тавичка за печене и намажете на тънък пласт зехтина върху всяка половинка. Поръсете с мъничко сол. Покрийте всяка половинка с резените сирене Бри и праскова. Печете за около 10 минути. След това запечете на скара за около 30 секунди, докато сиренето покафенее и започне да образува мехурчета.
Налейте балсамовия оцет в малка касерола на умерен огън; гответе, докато течността се редуцира до 2 супени лъжици (около 5 минути).
Поръсете балсамовата редукция равномерно върху пицата и покрийте с листенца босилек. Нарежете пицата на ивички и сервирайте.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари