Френски трик-лук, надупчен с карамфил прави чудеса-Ето как се използва

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Френски трик-лук, надупчен с карамфил прави чудеса-Ето как се използва
Френски трик-лук, надупчен с карамфил прави чудеса-Ето как се използва
12028
Френски трик-лук, надупчен с карамфил прави чудеса-Ето как се използва
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Лук с карамфил: с какво е полезна тази комбинация? Карамфилът е известен отдавна. И не само като подправка, но и като ефективно средство с имуномодулиращи, антивирусни и противовъзпалителни свойства. Нещо повече, карамфилът е мощно естествено болкоуспокояващо. Поставете карамфилова пъпка върху драскотината, за да я излекувате по -бързо и да облекчите болката.

Разбира се, тази подправка е позната на всяка домакиня. 

За да оцените напълно ролята на карамфила в готвенето, ще ви разкажа за френски трик. Тези кулинарни експерти знаят точно как да придадат на ястието неповторим вкус. Нещо повече, те го правят по такъв начин, че е невъзможно да се отгатне без подкани! 

Всъщност това е обелен лук с пъпки от карамфил. Не прекалявайте с подправките, когато се опитвате да повторите френския трик. 5-6 парчета ще бъдат достатъчни. Този лук може да се постави в супа, задушено зеле, печено. Като цяло във всяко ястие, към което искате да добавите магически аромат. Освен това лукът е лесен за достигане в края на готвенето.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft