Фритата с картофи, шунка и сирене Чедър

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Фритата с картофи, шунка и сирене Чедър
Фритата с картофи, шунка и сирене Чедър
admin
Добавена от: admin
26238
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 средно големи картофа, обелени и нарязани на кубчета
зехтин
сол и черен пипер
чесън на прах
1 чаша шунка, нарязана на кубчета
4 яйца
4 с.л. сметана (пълномаслено прясно мляко)
1/2 чаша (или повече) настъргано сирене чедър

Загрейте фурната на 220 градуса. Запържете нарязаните картофи с малко зехтин. Подправете със сол, черен пипер и чесън. Щом картофите са почти готови, прибавете шунката и задушете с картофите. Разбийте яйцата със сметаната (млякото) и добавете към тигана. Поръсете отгоре със сиренето и поставете във фурната за около 15 минути. Извадете, нарежете и поднесете с прясна салата!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft